Amb una mica de por, estreno aquesta "Llibreta Viatgera", després de visitar diferents blocs de cuina, dels que confesso, m' he fet absolutament fan, avui començo aquesta petita, però no menys emocionant, aventura del món dels blocaires, i dedico aquesta primera entrada a l' Eva, del Cullerot Festuc; a la Gemma, de la Cuina de Casa; a la Su de Webos Fritos; als nois de La Cuina Vermella i a la Samfaina d' Arts, la majoria d' ells no em coneixen, però jo gràcies als seus blocs, em sento com a casa quan hi entro. Així que aquest primer post és per tots ells.
Ingredients:
(en surten unes 40 peces)
24 melindros dels durs
250g de Mascarpone
200g de xocolata negra
1 rajolí de licor
Coco ratllat per arrebossar
Virutes de xocolata
Opcional: Cacau pur, sucre fi i canyella
Com es preparen:
1- Amb el minipimer triturem els melindros fins que quedin fets farina.
2- Fonem la xocolata al microones.
3- En un bol, barregem, fins que aconseguim una massa homogènia, la pols de melindro, la xocolata desfeta, el formatge mascarpone, i el rajolí de licor.
4- Ho deixem reposar a la nevera mínim dues hores.
5- Un cop passat aquest temps, fem boletes, de la mida de les tarrinetes on les vulguem presentar
6- Les arrebossem amb el coco ratllat i les virutes de xocolata.
També es poden arrebossar amb cacau pur en pols, i amb una barreja de sucre fi i canyella.
Fins aviat!
PD: Aquesta recepta l' he escollit per estrenar el bloc, perquè és la primera recepta "blocaire" que vaig fer.
Gràcies Gemma, perquè aquestes trufes van ser un èxit absolut!
20 comentaris:
Beth!!! Felicitats per aquest inici de blog!!! Que no podies haver començat millor: amb una recepta de la Gemma!!! M'agrada molt el nom del bloc...i merci per la dedicatoria, m'ha fet molt ilu!!! Ja veuras com el blog et portarà molts grans moments!!!Et poso directe a favoritos i ara a gaudir nosaltres de les teves receptes!!!
Petunets,
Eva.
Moltes gràcies Eva!! no espero ni molt menys, estar al vostre nivell, encara em queda molt, però reconec que és un món q enganxa molt, espero q ens veiem aviat!
Un petó!
Beth
Beth, felicitats i endavant amb aquest projecte il•lusionador. De segur que sabràs omplir el blog amb amor, dolçor i bon gust, en tots i amb tots els sentits.
Mil petons.
Miqui.
Enhorabona per iniciar aquest bloc!
Esperem que en podem gaudir els afeccionats a la bona cuina i la gent que estem amb tu des d'altres facetes de la vida.
Benvinguda a la colla de blocaires gastronòmics!
Certament no et coneixem, però a partir d'ara pots estar segura que et seguirem :)
Ànims i esperem receptes suculentes a la teva llibreta viatgera. Felicitats!
Miqui, moltes gràcies pel suport, sempre estàs amb tot "carinyu". Un petonet!!
Ei Martí, moltes gràcies, vosaltres i la thermomix també teniu material de sobres per fer un bloc!! A veure quan us animeu!!
Moltíssimes gràcies per la benvinguda Gemma, per mi es honor tenir un comentari teu, el teu bloc, les fotos, i les receptes el trobo senzillament perfecte. No sé si tindré massa temps per anar fent créixer el bloc, però ho intentaré i espero que les meves entrades us agradin força!
Una abraçada!
Beth
hola, beth, i benvinguda! encara no m'havia passat mai això d'assistir al primer dia d'un nou bloc, i no puc fer més que desitjar-te molta sort i dir-te que no tinguis por, que segur que te'n sortiràs tan bé com d'aquest primer article.
espero llegir-ne molts més :DD
Beth, benvinguda a la blogosfera gastronòmica! Jo no fa massa que corro per aquests indrets, però ja veuràs com t'hi enganxaràs! ;) Ànims i endavant! :)
Beth, quina il·lusió enganxar-te en la teva primera entrada per poder-te donar la benvinguda. T'anirem seguint i a poc a poc ens anirem "coneixent".
PTNTS
Dolça
Manel, aiii quina il·lusió que em fan els vostres comentaris, em pensava que ningú entraria al meu bloc, però ja veig q sí, moltíssimes gràcies pels ànims, intentaré fer-ho tan bé com pugui...
Mercè, gràcies, si ja téns raó, aquest "mundillo" enganxa molt...em sembla mentida q des de tant lluny m' hagis conegut, quina gràcia!
Dolça, quin nom més adient ;) Em fa molta il·lusió conèixer la gent que feu tant interessant aquest món dels blocs gastronòmics!
Moltes gràcies a tots pel vostre suport!
Un petó!
Beth
Finalment! Me n'alegro molt per tu i per tots aquells que a partir d'ara tindrem l'oportunitat de visitar-lo!
La capçalera la trobo absolutament genial, molt en la teva línia. I el títol del blog també el trobo molt adient, Bettina.
Llarga Vida a la Llibreta Viatgera!
David
Hola bonica, benvinguda al club (has de saber que a partir d'ara t'engreixaràs perquè això de fer receptes és un vici i la roba minva).
Ens fa molta il·lusió la teva dèdica en el teu primer post. Et seguirem d'aprop.
Petons
Benvinguda a la gastrosfera.cat, viatgera!
L'arrancada del bloc ha estat ben rodona i ben dolceta. Tota una declaració d'intencions! Ara, a seguir escrivint que segur que lectors no te'n faltaran.
Felicitats!
Felicitats pel teu blog, si que es veritat que aquesta recepta de les trufes son tot un èxit, endavant i ja ens anirem veient. Petons
Holaaaaaaaaaa!!!! benvinguda a aquesta família bloguer, segur que ens ensenyaràs un munt de cosetes bones aixì què...preparada amb llibreta i llapíç...petonets
Hola, Beth
A partir d'un comentari teu a la Mercè, de la Cuina per Llaminers, hem trobat el teu bloc.
Molt benvinguda a aquest món dels blocaires. Això de tenir un bloc dóna una mica de feina, però moltes satisfaccions i l'oportunitat de conèixer gent diversa amb una afició comuna que és la cuina.
Esperem poder conèixer-te en alguna trobada i mentrestant, seguirem visitant el teu bloc.
Una abraçada
Josep i Glòria (Cafè de Nit)
David, sempre al meu costat i donant-me suport amb tot el que faig, això és un amic i la resta són tonteries.
Cuina Vermella, moltes gràcies parella, sort que els postres no m' agraden i no serà un tempatció a la que m' hauré de resistir. El que patirà amb tot això serà el Miqui, el meu marit.
Massitet, un gran món aquest de la gastronomia, i poder-ho compartir en linia és tot un privilegi, espero aprendre molt de tots vosaltres.
Àngels, moltes gràcies, de seguida passo per casa teva!
Maria José, jo si que tinc coses per apuntar de tots vosaltres, hi ha gent molt brillant per aquí!
Cafè de Nit, estaré encantada d' assistir a les vostres trobades, sou una colla molt maca i molt animada, així que serà un plaer compartir aquestes trobades amb vosaltres. Moltes gràcies per la benvinguda i enhorabona pel vostre bloc, un Cafè realment acollidor, on trobar idees i pensaments realment molt interessants!
Una abraçada!
Beth
¿¿¿No necesitas un catador??? que yo me ofrezco voluntario!! :)
Enhorabuena por esta iniciativa! La verdad que estas recetas te entran por la vista. Un 10 a la presentación y al buen gusto... para cuando programa en la tele??
Jorge
Jorge, que ilusión tu comentario, cuando quieras tienes una cena pagada en mi mesa...
Lo del programa, creo q va tener que esperar, me queda mucho por recorrer aún.
Un beso!
Beth
Tomo nota de la proposición... ya sabes que con un risoto de los tuyos me tienes conquistado! Además así luego puedes colgar la receta en tu blog... aunque tendrás que ser rápida, sino fotografiaras un plato vacío :)
Jorge
Publica un comentari a l'entrada