dijous, 26 de novembre del 2009

Espàrrecs verds

El sopar que vam celebrar amb la Maria Àngels, el Ramon i la Berta per estrenar la nova cuina va ser d' allò més informal, amb un parell d' entrants per anar picant i unes pizzes casolanes. Un dels entrants que vaig preparar van ser uns espàrrecs verds escaldats i amanits de manera ben senzilla però que resulten molt lleugers i gustosos.

Era la meva intenció participar amb aquesta recepta al HEMC 37, que va organitzar la Maragda de La Quinta de Luculus, dedicat als entrats i als aperitius, però vaig fer tard :P De totes maneres us enllaço el resum que és ple de bones idees i d' allò més interessant.









ESPÀRRECS VERDS AMB CARAMEL DE MÒDENA


Ingredients:

1 manat de puntes d' espàrrecs verds

Oli de qualitat

Sal Maldon
Caramel de vinagre de Mòdena


Com es preparen:


1 - En un cassó posem aigua a escalfar, quan arrenqui el bull posem els espàrrecs i els deixem coure al gust, depenent si ens agraden més tendres o més cruixents.

2 - Els retirem i els posem a refredar amb un bol amb aigua i glaçons pq no perdin el color i tallar la cocció.

3 - En una safata posem els espàrrecs ben escorreguts i els amanim amb un bon raig d' oli, escates de sal Maldon i un fil de caramel de vinagre.


Espero que us agradi!



15 comentaris:

Su ha dit...

Ay!
que hambre
espárragos...mis favoritos...

Gemma ha dit...

Amb el cruixent de la sal, el dolç del caramel i l'àcid del vinagre, han de quedar deliciosos...

Marta Padenous ha dit...

Facil i bonissim!
Ptnts

la vella carmanyola ha dit...

oooooohhh espàrrecs! a quina hora és el sopar? ho dic per no fer tard i que els espàrrecs s'hagin acabat!!

Rècords

illetapitita ha dit...

mmmm!!
Que bons que han de quedar amb aquests gustos!
Senzill i molt bo!
Una abraçada!

Unknown ha dit...

Aquests sopars resulten ser els millors ;)
Una pinta boníssima!

Alfons ha dit...

"senzillo y bueno: dos veces bueno" Una abraçada

Cuinetes ha dit...

Hola Beth!
Tan senzill i tant reboníssim!!!
Que macos els cristalls de sal Maldón oi? I la glaça de mòdena combinada amb els espàrrecs quina delícia!
Una abraçada veïna!

Glòria ha dit...

Ja me'ls imagino!!. En tinc a la nevera, ho provaré!.

El cullerot Festuc ha dit...

així és com més m'agraden!!!!!
Petunets,
Eva.

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Umm què bo!! això ha de ser deliciós...per cert, m´encanta la vostra nova cuina...petonets

La Llibreta Viatgera ha dit...

Moltes gràcies pels vostres comentaris!!

Realment es un entrant molt, molt fàcil de fer i que queda boníssim, tan es pot menjar fred com tebi o calent, el caramel, trobo que hi lliga a la perfecció.

Un petó! Beth

Mercè ha dit...

Beth, quina combinació de gustos i textures!! Han de ser boníssims!
Petons!

La Llibreta Viatgera ha dit...

Mercè, sempre q els faig tenen molt èxit!!

Un petó!

Beth

girls ha dit...

això ha de ser deliciós! fàcil, ràpid i boníssim!