
Era la meva intenció participar amb aquesta recepta al HEMC 37, que va organitzar la Maragda de La Quinta de Luculus, dedicat als entrats i als aperitius, però vaig fer tard :P De totes maneres us enllaço el resum que és ple de bones idees i d' allò més interessant.
ESPÀRRECS VERDS AMB CARAMEL DE MÒDENA
Ingredients:
1 manat de puntes d' espàrrecs verds
Oli de qualitat
Sal Maldon
Caramel de vinagre de Mòdena
Com es preparen:
1 - En un cassó posem aigua a escalfar, quan arrenqui el bull posem els espàrrecs i els deixem coure al gust, depenent si ens agraden més tendres o més cruixents.
2 - Els retirem i els posem a refredar amb un bol amb aigua i glaçons pq no perdin el color i tallar la cocció.
3 - En una safata posem els espàrrecs ben escorreguts i els amanim amb un bon raig d' oli, escates de sal Maldon i un fil de caramel de vinagre.
Espero que us agradi!
15 comentaris:
Ay!
que hambre
espárragos...mis favoritos...
Amb el cruixent de la sal, el dolç del caramel i l'àcid del vinagre, han de quedar deliciosos...
Facil i bonissim!
Ptnts
oooooohhh espàrrecs! a quina hora és el sopar? ho dic per no fer tard i que els espàrrecs s'hagin acabat!!
Rècords
mmmm!!
Que bons que han de quedar amb aquests gustos!
Senzill i molt bo!
Una abraçada!
Aquests sopars resulten ser els millors ;)
Una pinta boníssima!
"senzillo y bueno: dos veces bueno" Una abraçada
Hola Beth!
Tan senzill i tant reboníssim!!!
Que macos els cristalls de sal Maldón oi? I la glaça de mòdena combinada amb els espàrrecs quina delícia!
Una abraçada veïna!
Ja me'ls imagino!!. En tinc a la nevera, ho provaré!.
així és com més m'agraden!!!!!
Petunets,
Eva.
Umm què bo!! això ha de ser deliciós...per cert, m´encanta la vostra nova cuina...petonets
Moltes gràcies pels vostres comentaris!!
Realment es un entrant molt, molt fàcil de fer i que queda boníssim, tan es pot menjar fred com tebi o calent, el caramel, trobo que hi lliga a la perfecció.
Un petó! Beth
Beth, quina combinació de gustos i textures!! Han de ser boníssims!
Petons!
Mercè, sempre q els faig tenen molt èxit!!
Un petó!
Beth
això ha de ser deliciós! fàcil, ràpid i boníssim!
Publica un comentari a l'entrada