Ara que comença a fer bo, tenim la sort de poder escapar-nos els caps de setmana a la fresca, lluny de la calor, i del bullici de la gran ciutat. I compartir els sopars del dissabte amb bona companyia, a la llum de la lluna i tot sentint les fulles dels arbres moure's seguint el compas del vent. Amb una bona copa de vi entre les mans, i un refrescant combinat tot just després de sopar fet amb llimona, menta fresca, Bombay Saphire i tònica, i unes mans sempre disposades a oferir-nos tan esperat maridatge.
Bona companyia i una agradable conversa perquè una simple trobada, es converteixi en un moment inoblidable.
Així que avui us proposo una amanida tèbia improvisada, fàcil, ràpida i de quedar bé, això sí amb uns ingredients de primera qualitat.
AMANIDA TÈBIA DE FAVETES, PERNIL D' ÀNEC I BOLETS
Ingredients:
Enciam, barreja, brots tendres, el que tingueu a mà
Cirerols
1 pot de Favetes amb oli (he utilitzat les de Conserves Ferrer)
1 pot de bolets d' aperitiu (he uitilitzat els de Conserves Ferrer)
1 paquet de pernil d' ànec (Mas Parés)
torradetes per guarnir
Per la vinagreta:
l' oli de les favetes
vinagre balsàmic
fulles de menta
sal i pebre
Com es prepara:
1- Fem la vinagreta amb l' oli de les favetes, una mica de sal, pebre i el vinagre balsàmic, hi posem una fulles de menta tallades ben petites i la deixem reposar mentre montem l' amanida
2- Passem les favetes lleugerament per la paella, per donar-los un toc d' escalfor. Fem el mateix amb els bolets.
3- En un plat posem un llit d' enciam, i al damunt les favetes, els bolets, i els tallets de pernil d' ànec.
4- Decorem amb els cirerols tallats per la meitat, unes fulles de menta, i les torradetes.
5- Al moment, de servir salsem amb la vinagreta.
I per si algú s' anima, us deixo un link de Conserves Ferrer, on participant amb una recepta es pot guanyar un magnífic lot dels seus productes.
Espero que us agradi!
12 comentaris:
I on podem gaudir de tot això Beth??? jejeje!!!
Fantàstica l'amanida...encara que jo no sóc gaire amant de les favetes...aquestes baby si que m'agraden...i la combinació d'ingredients és boníssima i lleugera!! Jo també ma'punto al combinat de després... ;)
Petunets,
Eva.
Qué bó Beth!. Té una pinta genial i a mi que m'agraden molt les favetes. Em sembla que t'ho copiaré(amb el teu permis) i ho provaré un dia d'aquests.
Un petò.
Joana.
Eva, estarem encantats de rebre't a la terrasseta del nostre "refugi" a Vacarisses...com si fossis a casa teva!
A mi també les úniques que m' agraden són aquestes tan petitones!
la meva cunyada té una mà màgica amb el gintonic!
Joana, és super fàcil de fer, i es pot menjar com a plat únic, ja em diràs si t' ha agradat!
Un petó! Beth
Caram... casa a Vacarisses amb vistes sobre Montserrat? Jo també m'apunto!
Una amanida boníssima i que es prepara en un momnet, perfecte per un sopar d'estiu a la terrassa :)
Beth,
Una amanida super adient per a un dinar o sopar d'estiu. I si la menges mirant al bosc i la muntanya, segur que encara serà més bona. Una abraçada
Beth, amb la descripció que has fet, jo m'hi apuntava de seguida!! I quin privilegi poder-ne gaudir!! I l'amanida, genial amb el combinat d'ingredients que porta!
Petons!
Jo també m'apunto!
Amb la bona companyia, l'amanida deliciosa i els fantàstics gintonics!
mmmm...
Un bon plan! jejeje
Un petonet!
...quina pau.....segur...
A mi les faves sempre a la catalana..fetes com la meva àvia (tot i que les seves sempre surten més bones)...però aquestes petitones i presentades com amanida....compro!
I els gins de després també...
Ptnts
Gemma, sí tenim molta sort de poder passar els caps de setmana i les vacances a "Vaca", les vistes són precioses, i molt tranquil!
Josep, va ser improvisada però d' allò més bona! I l' escenari inmillorable!
Mercè, doncs ja ho saps el dia que vulguis truques a l' Eva i veniu, tu portes els postres ;)
Illeta, i tan bon plan, que el repetim cada cap de setmana!
Marta, doncs mira q a mi guisades no m' acaben de fer el pes...les baby si que m' agraden, i els gins ni t' explico!!
Un petó! Beth
Beth!
T'has oblidat la quantitat de ginebra... jo posaria així a ull una ampolla perquè mentre prepares l'amanida i tal s'acaba i després m'entre la menges... potser dues ampolles :P
Bona pinta que fa l'amanida i això del pernil d'ànec encara ho hagi de provar jej
Una abraçada!
Capón para mi, me habia perdido tus ultimas entradas, ya me perdonarás tengo mucho lio en la ofi, me han encantado todas.
un besote
Per primera vegada entro a casa teva y m´agrada la teva llibreta ,m ´agrada com contes les receptes y m´encanta l´amanida de favetes tendres , així que amb el teu permís aniré venint que tinc molt a veure per aquí.
una abraçada y fins ben aviat.
mai
Publica un comentari a l'entrada